tag:blogger.com,1999:blog-7784728321982946145.post4585631612738282462..comments2023-06-29T13:36:02.675+02:00Comments on Sin Huevo.: Spaghetti con salsa de espinacas y champiñóntofuhttp://www.blogger.com/profile/12586696570262672894noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7784728321982946145.post-83782224705662068412008-09-27T03:06:00.000+02:002008-09-27T03:06:00.000+02:00yeee, gràcies pels comentaris, que al final sembla...yeee, gràcies pels comentaris, que al final sembla que hi ha gent se les remira i tot.<BR/><BR/>Anònimo: la pasta tostada me encanta, saltearla en un wok es fácil y le aporta nuevos aromas y sabores, para variar, que con lapasta que comemos...jajaja<BR/><BR/>Petitavegana: Si que me les he posades, si. Ja veuràs, ja, que en tinc una carpeta plena de fotos, que ja no m'enrecorde de la meitat dels ingredients, jajaja.<BR/>Encara en tinc que pujar un fum més. A veure si n'agafe bona marxa, però per a agafar-te a ti he ficar-me unes piles ben grosses, que el teu blog si que en té de noves.tofuhttps://www.blogger.com/profile/12586696570262672894noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7784728321982946145.post-61367413953601305362008-09-25T19:00:00.000+02:002008-09-25T19:00:00.000+02:00aug! m'encanta aquesta salseta!! Ostres, t'has pos...aug! m'encanta aquesta salseta!! Ostres, t'has posat a fondu les piles, eh?? No paro de llegir posts nous!! moola!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7784728321982946145.post-78933226707535165352008-09-25T14:47:00.000+02:002008-09-25T14:47:00.000+02:00Que rica la pasta tostadita ademas la mezcla de sa...Que rica la pasta tostadita ademas la mezcla de sabores del champiñon y las espanacas deja muy buen sabor de boca.<BR/>Gran receta para comer bien y rapidoAnonymousnoreply@blogger.com